Android için En İyi Güvenlik Kamerası Takip Uygulamaları

Evinizde ya da işyerinizde bulunan güvenlik kameralarını, Android cihazlarınızdan takip edebilmenizi sağlayan uygulamaları listeledik.

Android için En İyi Güvenlik Kamerası Takip Uygulamaları

Evinizi, işyerinizi, çocuğunuzu ya da evcil hayvanınızı kontrol edebileceğiniz en başarılı kamera takip uygulamalarından oluşturduğumuz listeye mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

TrackView

Uygulamayı yüklediğiniz telefona başka bir cihazdan bağlanıp, güvenlik kamerası olarak kullanabileceğiniz başarılı bir uygulama. Telefonunuza ister başka bir telefondan, isterseniz de bilgisayarınızdan bağlanabilme imkanı da sunulmuş durumda.

Ivideon

CCTV ya da DVR bağlantısı kullanarak kolayca bu kameralara bağlanabileceğiniz Ivideon uygulaması, kamera görüntülerini bulut depolamada saklayarak daha sonradan izlemenize de imkan tanıyor.

i-Security

Çoklu ağ desteği sayesinde istediğiniz her yerden evinizdeki ya da işyerinizdeki kameralara telefonunuzdan bağlanıp, düşük bant genişliğiyle yüksek kaliteli şekilde izleyebiliyorsunuz.

Alfred

Akıllı telefonunuzu kullanarak ücretsiz bir şekilde evinizin ya da işyerinizin güvenliğini sağlamanıza yardımcı olan Alfred uygulamasını aynı zamanda bebek monitörü ya da evcil hayvan monitörü olarak kullanabiliyor, bu sayede çocuğunuzun ya da evcil hayvanınızın durumunu da kolayca takip edebiliyorsunuz.

Android için Devlet Kurumları Uygulamaları

Android Cihazınızla Yapabileceğiniz 10 Yaratıcı Şey

YORUMLAR