Android İçin En İyi 10 Burç Ve Astroloji Uygulaması

Astroloji ve burçlar, inansak da inanmasak da hayatımızda önemli bir yer kaplıyorlar. Zira inanmayanlar bile eminim her gün gazetelerde çıkan burç tahminlerini okuyorlardır.

Android İçin En İyi 10 Burç Ve Astroloji Uygulaması

Astroloji ve burçlar, inansak da inanmasak da hayatımızda önemli bir yer kaplıyorlar. Zira inanmayanlar bile eminim her gün gazetelerde çıkan burç tahminlerini okuyorlardır.

Doğduğumuz günün hem kişiliğimizi hem de geleceğimizi etkilediğini düşünmek bazılarımıza saçma geliyor olabilir. Fakat burçlara çok fazla önem veren ve hatta hayatını burçlara göre yönlendiren insanlar da tanıyorum. Sonuçta inanmıyor bile olsak "Fala inanma, falsız da kalma" sözünün icat edildiği topraklarda yaşıyoruz. Bu yüzden hepimizin içinde bu konulara karşı biraz merak var.

Artık teknolojinin geldiği nokta sayesinde de burçlarımızı okumak için gazetelere ihtiyacımız yok. Çünkü mobil cihazlarınız için geliştirilmiş pek çok burç ve astroloji uygulaması var. İster burçlara inanıyor olun ve her gün sıkı takipçisi olun, ister inanmıyor fakat gizli gizli burç tahminlerinizi okumak istiyor olun, bu uygulamalar hepinizin işine yarayacaktır.

Astrologer

Astrologer, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz bir burç uygulaması. Astrologer kullanıcı dostu arayüzü ve kolay kullanıma sahip olmasıyla dikkat çeken uygulamalardan bir tanesi.

Uygulama sayesinde burçlarla ilgili merak ettiğiniz ve aradığınız her türlü bilgiye kolayca ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca 2015 yılı için burçlarla ilgili genel yıllık tahminler de uygulamada bulunuyor.

Bunun dışında burçların özellikleri, günlük, haftalık, aylık ve yıllık tahminler, iş durumu, aşk durumu, aksesuarlar, uyumlu burçlar gibi pek çok şey de uygulamada bulunuyor.

Burç Yorumları & Astroloji

Türkiye'nin tarihi en eskiye dayanan ilk websitelerinden birisi olan Mynet tarafından geliştirilmiş olan Burç Yorumları & Astroloji uygulamasını da Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabiliyorsunuz.

Uygulama ile burcunuzla ilgili günlük, aylık, yıllık burç tahminlerine bakabiliyorsunuz. Kendi burcunuzu seçerek uygulamayı her açtığınızda direk olarak kendi burcunuzun çıkmasını sağlayabiliyorsunuz.

Bununla birlikte burcunuzun genel özelliklerini de inceleyebildiğiniz uygulamanın Türk yapımı ve Türkçe olması da artılarından birisi.

Daily Horoscope

Bir diğer uygulama olan Daily Horoscope da yine ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir burç ve astrolloji uygulaması. 10 milyondan fazla indirilmiş olması da onu en iyiler arasına sokuyor diyebilirim.

Uygulama sayesinde günlük olarak burç tahminlerinizi okuyabilirsiniz. Bununla birlikte uygulama geçmişteki burç tahminlerinize de göz atma imkanı tanıyor. Ayrıca burçların aşk uyumluluk tablosu da uygulamada mevcut.

Yine uygulamayı istediğiniz gibi kişiselleştirebiliyorsunuz. Widget'ı ana ekrana koyarak uygulamayı açmak zorunda kalmadan burç tahminlerinize erişebiliyorsunuz.

Horoscope HD Free

Android cihazlarınızdan günlük olarak burç tahminlerinizi okuyabileceğiniz bir diğer uygulama olan Horoscope HD Free de tamamen ücretsiz indirebileceğiniz bir uygulama.

Ayrıca Türkçe olmasıyla da dikkat çeken uygulama ile her sabah burcunuzun sizin için tahmin ettiklerini görebiliyorsunuz. Uygulama tahminleri astrology-planet.com sitesinden getiriyor.

Ayrıca burç falınızı e-posta ya da sosyal ağlar yoluyla da paylaşabileceğiniz uygulamanın arayüzü gayet kullanıcı dostu ve kullanması da kolay diyebilirim.

Horoscope

Günlük olarak burç tahminlerinizi okuyabileceğiniz bir diğer uygulama olan Horoscope uygulaması da tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz, 10 milyondan fazla kişi tarafından kullanılan bir uygulama.

Horoscope uygulaması ile günlük ya da aylık burç tahminlerinize bakabilir ve eğer inanıyorsanız gelecekte sizi nelerin beklediğini görebilirsiniz.

Bununla birlikte uygulama üzerinde mod, aşk, kariyer ve sağlık kategorileri sayesinde hayatınızın her alanında sizi nelerin beklediğine göz atabiliyorsunuz.

Horoscopes

Astrology.com tarafından geliştirilmiş olan Horoscopes uygulaması da bir diğer ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz burç ve astroloji uygulaması. Kullanması kolay olan uygulama hayli kapsamlı diyebilirim.

Uygulama üzerinde günlük, haftatlık, aylık ve hatta yıllık tahminlerinize göz atabilir ve sizi nelerin beklediğini görebilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınızın burçlarını da okuyabilir ve onlarla paylaşabilirsiniz.

Uygulamada burçlarla ilgili 30 kategori bulunuyor ve siz de bunlar arasından ilginizi çekeni açıp okuyabiliyorsunuz.

My Horoscope

My Horoscope da bir diğer popüler ve başarılı burç ve astroloji uygulamalarından diyebilirim. Zira 10 milyona yakın indirmeyle kendini kanıtlamış bir uygulama.

My Horoscope ile bütün burçların özelliklerine göz atabilir ve haftalık tahminlere bakabilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınızın burçlarına göz atabilir ve onlarla paylaşabilirsiniz.

Tamamen Türkçe olması ile de dikkat çeken uygulama kullanıcı dostu bir arayüze sahip, bu yüzden rahatça kullanabilirsiniz.

The True Horoscope 2015

Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir diğer burç uygulaması olan The True Horoscope 2015 uygulaması ile 2015 yılının sizler için beklediklerini görebiliyorsunuz.

Ayrıca uygulama aracılığıyla burçların sizlerle ilgili diğer tahminlerini ve kişilik özelliklerinizi de görebiliyorsunuz. Uygulamayı kullanması da gayet kolay.

Widget sayesinde ana ekrandan burçlarınızla ilgili bilgilere kolayca ulaşabileceğiniz bir uygulama olan The True Horoscope 2015 ile burç yorumlarını sosyal ağlarda da paylaşabiliyorsunuz.

YourSelf

YourSelf yine Android cihazlarınıza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz bir burç ve astroloji uygulaması. Fakat bu uygulama sadece burçlarla değil sayılarla da ilgileniyor.

Uygulamayı açtıktan sonra yapmanız gereken sorduğu bilgileri girmek. Ardından size hem burcunuzu hem Çin burcunuzu hem de kişisel numaralarınızı veriyor.

Bu bilgiler ışığında sizin için günlük, haftalık, aylık ve yıllık tahminlerde bulunan uygulama ile enteresan bilgilere ulaşabiliyorsunuz.

Zodiac Horoscope

Son uygulamamız olan Zodiac Horoscope da yine benzerleri gibi sizi gelecekte nelerin beklediğiniz burçlar aracılığıyla tahmin ederek sizlere aktarıyor. Tamamen ücretsiz olarak bu uygulamayı indirebiliyorsunuz.

Listedeki uygulamalar arasında en güzel ve hoş tasarıma sahip arayüzü ile dikkat çeken uygulama gayet moder bir şekilde dizayn edilmiş.

Bu uygulama aracılığıya sağlık, aşk ve kariyerinizle ilgili günlük, haftalık ve aylık tahminlere erişebiliyor, şanslı numaralarınıza göz atabiliyorsunuz.

YORUMLAR