Adobe CS6 Satışa Çıktı, Sıra Adobe Creative Cloud Servisinde

Adobe Creative Suite 6 (CS6) yazılımları satışa çıktı. Şimdi sıra Cuma günü yayına girecek Adobe Creative Cloud servisine geldi.

Adobe CS6 Satışa Çıktı, Sıra Adobe Creative Cloud Servisinde

Adobe'un ilk kez tanıttığı Adobe Creative Cloud servisiyle firmanın yazılımları daha uygun fiyatlara indirilirken çevrimiçi barındırma hizmetinden de yararlanılabilecek. Peki Adobe Creative Cloud'da bizi neler bekliyor?

  • Aylık olarak abone olan kullanıcılar servise aylık 75 dolar ödeme yapacak. Bir yıl abone olanlar ise ayda 50 dolar üyelik ücreti ödeyecek.
  • Servis Adobe CS6 uygulamalarının yanısıra firmanın hazırladığı web uygulamalarını da kullanıcılara sunacak. Adobe Creative Cloud üyeleri 20 GB'lık çevrimiçi dosya barındırma hizmetinden yararlanabilecekler.
  • Adobe Creative Cloud farklı tasarım araçlarını tek bir arayüzden sunarak daha özgür bir çalışma ortamı sağlıyor. Böylece tasarımcıların masaüstü bilgisayarlar, tabletler ve telefonlar için ayrı ortamlarda çalışmalarına gerek kalmayacak.
  • Adobe'un tabletler için hazırladığı ve Master Collection'a dahil etmediği yeni nesil dokunmatik tabanlı uygulamaları Lightroom 4, Edge ve Muse'a sadece servis üyeleri erişebilecek.
  • Servis kullanıcıları Adobe programlarının özel güncellemelerine ulaşabilecek.





YORUMLAR